Wie zijn we ?

Olespanol

 

Olespañol is een kantoor gespecialiseerd in het adviseren, voorbereiden en ontwerpen van taalreizen in Spanje.

In onze aanpak, geven wij de voorkeur aan scholen met een menselijke dimensie, waar elke student zijn plek kan vinden in deze familiale omgeving.

Wij bieden u “à la carte” verblijven, zowel op het vlak van cursussen als huisvesting, zodat elke student zich makkelijk kan integreren aan het Spaanse leven.

Onze nauwe contacten met onze partners laten ons toe om op maat gemaakte verblijven aan te bieden met een garantie van resultaat.

Spaans leren en Spanje ontdekken? Dan is deze unieke ervaring voor jou weggelegd!

Aarzel niet langer en contacteer ons!

Etudiantes à Salamanque

Céline Delbrouck

Céline Delbrouck

Na het behalen van mijn diploma in toerisme (ISALT) in 2004, was het niet mijn bedoeling om meteen te duiken in de werkwereld. Ik kreeg dan ook de gelegenheid om een ​​aantal maanden in Spanje te gaan na mijn studies.

In oktober 2005 vertrok ik naar Salamanca, waar ik 3 maanden intensieve cursus Spaans volgde in één van de hogescholen waarmee ik vandaag samenwerk.

Ik heb daar het “puur” Castiliaans geleerd en ben zo goed als tweetalig teruggekomen.

Daarna heb ik een stage doorlopen in een reisbureau in Salamanca, waar ik mijn Spaans nog naar een hoger niveau heb kunnen tillen met we werkervaring erbij.

Ik kwam toen terug naar Brussel en begon mijn eerste baan in een reisbureau in oktober 2006.
Daarna was ik actief op het gebied van zakenreizen, Zuid-Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen waar ik nog steeds de mogelijkheid had om mijn Spaans te oefenen.

Ik ben ook actief geweest in de textielwereld maar ik kwam snel terug naar mijn eerste liefde. Mijn passie voor deze prachtige taal wil ik echt delen.

Vandaar mijn beslissing om een zelfstandige activiteit op te starten. Met Olespanol kan ik studenten helpen met het uitbouwen van een volledig omkaderd en succesvol taalverblijf waar ze een prachtige ervaring aan zullen overhouden.

Ik blijf overtuigd dat het feit dat je in België permanent contact hebt met een agent, geruststellender is voor zowel de student die vertrekt als voor de ouders.

Alles wordt rechtstreeks vanuit België geregeld en ik ben continu in contact met de Spaanse scholen.

Meer info of een bestek vragen? Contacteer ons!


Volg ons op

Volg ons op Facebook   Volg ons op LinkedIn   Volg ons op Instagram

Partager cette page