Accommodatie

Gastgezin

Alle gezinnen die de studenten verwelkomen zijn zorgvuldig geselecteerd en garanderen een aangenaam verblijf, kwaliteitsvolle maaltijden en een zeer schoon huis.

Leven met je familie heeft verschillende voordelen: je zult in staat zijn om onze gewoonten, onze maaltijden, onze schema’s en onze manier van leven te kennen, met je eigen ervaring. Wonen in een familie stelt je in staat om de hele dag Spaans te oefenen en tegelijkertijd je woordenschat uit te breiden en je uitspraak te verbeteren. Uiteindelijk is het de beste manier om volledig te integreren in het Spaanse leven. Wij bieden dit type accommodatie het hele jaar door.

Er zijn vier mogelijkheden:

 • Eenpersoonskamer en volpension (ontbijt, lunch en diner)
 • Eenpersoonskamer en halfpension (ontbijt en lunch of diner)
 • Tweepersoonskamer en volpension (ontbijt, lunch en diner)
 • Tweepersoonskamer en halfpension (ontbijt en lunch of diner)

Studenten moeten hun eigen handdoeken meenemen. Het beddegoed wordt verzorgd door het gastgezin. De eerste dag geeft het gastgezin de student een sleutel tot het huis, zodat hij op een volledig onafhankelijke manier kan binnenkomen en vertrekken.

De was wordt gedaan door het gastgezin. Als het verblijf enkele maanden duurt, bieden wij u ook de mogelijkheid om een ​​gemengde accommodatie te boeken. Bijvoorbeeld, de eerste maand in familie en vervolgens in studentenflat of residentie …

 

Studentenresidentie

Elk college heeft een studentenresidentie. Het is gelegen in het centrum van de stad, en vaak een paar minuten van de school. Het heeft tweepersoonskamers en eenpersoonskamers, lounges, een binnenplaats en alle gemakken van een moderne faciliteit. De residentie herbergt studenten van alle nationaliteiten, daarom is de atmosfeer multicultureel en verrijken de studenten zich met ervaringen en anekdotes van over de hele wereld. Studenten moeten hun eigen handdoeken meenemen. Beddengoed wordt verstrekt door de woning. Verblijfsaccommodatie het hele jaar door

 

Places limitées.

Vier mogelijkheden:

 • Eenpersoonskamer en volpension (ontbijt, lunch en diner)
 • Eenpersoonskamer en halfpension (ontbijt en lunch of diner)
 • Tweepersoonskamer en volpension (ontbijt, lunch en diner)
 • Tweepersoonskamer en halfpension (ontbijt en lunch of diner)

De was zal worden gemaakt door de woning.

Gedeeld appartement

Deze appartementen hebben tweepersoonskamers of eenpersoonskamers, een of twee badkamers, een uitgeruste keuken, een wasmachine, een koelkast en een woon-eetkamer met een tv en een bank. Ze hebben centrale verwarming en warm water. Ze zijn uitgerust met alle benodigde meubels voor een praktisch, aangenaam en comfortabel verblijf. Alle kamers hebben een bed, kledingkasten, een bureau, een stoel, een nachtkastje en planken. Studenten moeten hun eigen handdoeken meenemen. Beddengoed wordt door de school verstrekt.

Er zijn twee mogelijkheden:

 • Eenpersoonskamer.
 • Tweepersoonskamer.

 

 • Dit type accommodatie heeft ook zijn voordelen. Omdat het gedeelde appartementen zijn, is het mogelijk om snel vrienden te maken tussen de studenten van de colegio. In het appartement geniet u meer vrijheid, maar krijgt u tegelijkertijd meer verantwoordelijkheid. Studenten moeten zelf koken, het huis schoonmaken om het schoon te houden en een bestelling bewaren die essentieel is voor een goed samenleven. De colegio zal het appartement minstens één keer per week schoonmaken.

 

Studio / hotel

Dit zijn kleine appartementen, één of twee plaatsen, met een kamer (een- of tweepersoonsbed met een tweepersoonsbed), een badkamer, een keuken en een kleine woonkamer geïntegreerd. Scholen hebben overeenkomsten met veel hotels in de buurt van hogescholen.

Meer info of een bestek vragen? Contacteer ons!


Volg ons op

Volg ons op Facebook   Volg ons op LinkedIn   Volg ons op Instagram

Partager cette page